Go Montgenevre Go Montgenevre
 Gomontgenevre webcam

Privacy Policy

GO MONTGENEVRE
PRIVACY BELEID

WWW.GO-TRAVEL.AGENCY LTD ("Wij") zijn toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy.

Voor de toepassing van de Data Protection Act 1998 (de Act), an de GDPR 2018 is de data controller WWW.GO-TRAVEL.AGENCY LTD, 88 Speirs Road, Bearsden, East Dunbartonshire G61 2LB.

Het Go-Montgenevre Ltd Privacybeleid zet uiteen welke informatie we verzamelen, hoe we deze verzamelen, en wat we ermee doen. Ons Privacybeleid is op u van toepassing en is beschikbaar op onze website en via andere kanalen. In al uw handelingen met ons moet u ervoor zorgen dat anderen die u vertegenwoordigt op de hoogte zijn van de inhoud van ons Privacybeleid en ermee instemmen dat u in hun naam handelt.

UW PERSOONSGEGEVENS - WAT ZIJN DAT?

Persoonsgegevens hebben betrekking op een levende persoon die aan de hand van die gegevens kan worden geïdentificeerd. Identificatie kan gebeuren aan de hand van de informatie alleen of in combinatie met andere informatie waarover de verantwoordelijke voor de verwerking beschikt of kan beschikken. De verwerking van persoonsgegevens valt onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de "GDPR").
Wie zijn wij?
Go-Montgenevre Ltd is de gegevensbeheerder (contactgegevens hieronder). Dit betekent dat zij beslist hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt en voor welke doeleinden.

HOE VERWERKEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS?

Go-Montgenevre Ltd voldoet aan haar verplichtingen onder de "GDPR" door persoonsgegevens up-to-date te houden; door ze veilig op te slaan en te vernietigen; door geen buitensporige hoeveelheden gegevens te verzamelen of te bewaren; door persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, misbruik, ongeoorloofde toegang en openbaarmaking en door ervoor te zorgen dat er passende technische maatregelen zijn om persoonsgegevens te beschermen.

WIJ GEBRUIKEN UW PERSOONSGEGEVENS VOOR DE VOLGENDE DOELEINDEN

1. Om u te voorzien van onze diensten, waaronder uw transfers, accommodatie, ski- en boardverhuur, skipassen en andere diensten in verband met uw vakantie, kunnen wij uw gegevens buiten het Verenigd Koninkrijk bekendmaken en verwerken.
2. Wij kunnen uw informatie verzamelen en verwerken voor de hieronder uiteengezette doeleinden en deze doorgeven aan onze partnerbedrijven (www.Go-Travel.agency en Sarl Holiday Enterprises) voor zakelijke doeleinden. Deze doeleinden omvatten administratie, service, kwaliteit en verbeteringsgerelateerde activiteiten, klantenzorg, monitoring, onderzoek en analyse, sociale media, beoordelingen, reclame en marketing, en geschillenbeslechting.
3. Go-Montgenevre Ltd §zal geen informatie verzamelen die wordt beschouwd als "gevoelige persoonlijke gegevens" onder de Data Protection Act 1998.
Als u niet akkoord gaat met ons gebruik van uw informatie hierboven, kunnen wij geen zaken met u doen of uw boeking accepteren.

WAT IS DE WETTELIJKE BASIS VOOR DE VERWERKING VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

1. Expliciete toestemming van de betrokkene zodat wij u op de hoogte kunnen houden van nieuws, evenementen, activiteiten en diensten en u op de hoogte kunnen houden van evenementen in het resort of ondersteund door Go-Montgenevre en haar groepen van bedrijven.
2. De verwerking wordt uitgevoerd door werknemers van Go-Montgenevre Ltd en werknemers van partnerbedrijven
a. er is geen openbaarmaking aan een derde partij zonder toestemming.

HET DELEN VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens zullen als strikt vertrouwelijk worden behandeld en zullen alleen worden gedeeld met andere personeelsleden van Go-Montgenevre Ltd en haar partnerbedrijven om u een dienst te verlenen bij de administratie van uw boeking.

Wij zullen uw gegevens alleen met uw toestemming delen met derden buiten de bedrijven.

MARKETING MATERIAAL

1. Met behulp van uw informatie, kunnen wij van tijd tot tijd Go-Montgenevre contact met u opnemen met informatie over aanbiedingen van goederen en diensten, brochures, nieuwe producten, aanstaande evenementen of wedstrijden van onze groep van bedrijven.
2. Wij zullen u vragen om in te stemmen met e-mail wanneer u een reservering maakt via onze website of ons uw e-mailadres verstrekt in een telefoongesprek met een van onze medewerkers.
3. Indien u dergelijke informatie niet wenst te ontvangen of uw voorkeur wenst te wijzigen, heeft u het recht ons schriftelijk te vragen geen direct marketing materiaal van ons te ontvangen, gebruik te maken van onze "unsubscribe email", opt-out van gepersonaliseerde emails. Zodra u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld, zullen wij stappen ondernemen om uw informatie niet langer op deze manier te gebruiken en deze uit onze bestanden te verwijderen.

INFORMATIE DIE WIJ VAN U KUNNEN VERZAMELEN

Wij kunnen de volgende gegevens over u verzamelen en verwerken:

Informatie die u verstrekt door het invullen van formulieren op onze site www.go-montgenevre.com (onze site). Dit omvat informatie die u verstrekt op het moment dat u zich registreert om onze site te gebruiken, u zich abonneert op onze service, materiaal plaatst of verdere diensten aanvraagt. Wij kunnen u ook om informatie vragen wanneer u meedoet aan een wedstrijd of promotie gesponsord door Snow.Holiday Limited (handelend onder de naam Snow.Holiday), en wanneer u een probleem met onze site meldt.

Als u contact met ons opneemt, kunnen wij een dossier van deze correspondentie bijhouden.

Wij kunnen u ook vragen om enquêtes in te vullen die wij gebruiken voor onderzoeksdoeleinden, hoewel u hier niet op hoeft te reageren.

Gegevens over transacties die u via onze site uitvoert en over de uitvoering van uw bestellingen.

Details van uw bezoeken aan onze site met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verkeersgegevens, locatiegegevens, weblogs en andere communicatiegegevens, ongeacht of dit nodig is voor onze eigen factureringsdoeleinden of anderszins en de bronnen waartoe u toegang hebt.

IP ADRESSEN

Wij kunnen informatie over uw computer verzamelen, inclusief waar beschikbaar uw IP-adres, besturingssysteem en browsertype, voor systeemadministratie en om geaggregeerde informatie aan onze adverteerders te rapporteren. Dit zijn statistische gegevens over de surfacties en -patronen van onze gebruikers, waarbij geen enkel individu wordt geïdentificeerd.

COOKIES

Onze website maakt gebruik van cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze website. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden wanneer u op onze website surft en stelt ons ook in staat om onze site te verbeteren. Voor gedetailleerde informatie over de cookies die wij gebruiken en de doeleinden waarvoor wij ze gebruiken, zie ons Cookiebeleid hieronder.

WAAR WE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS OPSLAAN

De gegevens die wij van u verzamelen, kunnen worden overgebracht naar en opgeslagen op een bestemming buiten de Europese Economische Ruimte ("EER"). De gegevens kunnen ook worden verwerkt door personeel dat buiten de EER werkzaam is en voor ons of voor een van onze leveranciers werkt. Dergelijk personeel kan zich onder meer bezighouden met het uitvoeren van uw bestelling, het verwerken van uw betalingsgegevens en het verlenen van ondersteunende diensten. Door uw persoonsgegevens te verstrekken, stemt u in met deze doorgifte, opslag of verwerking. Wij zullen alle stappen nemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld.

Alle betalingstransacties zullen worden gecodeerd met behulp van SSL-technologie. Wanneer wij u een wachtwoord hebben gegeven (of wanneer u zelf een wachtwoord hebt gekozen) dat u toegang geeft tot bepaalde delen van onze site, bent u verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van dit wachtwoord. Wij verzoeken u het wachtwoord met niemand te delen.

Helaas is de overdracht van informatie via het internet niet volledig veilig. Hoewel wij ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen wij de veiligheid van uw gegevens die naar onze site worden verzonden niet garanderen; elke verzending geschiedt op uw eigen risico. Zodra wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij strikte procedures en beveiligingsvoorzieningen gebruiken om te proberen ongeoorloofde toegang te voorkomen.

GEBRUIK VAN DE INFORMATIE

Wij gebruiken de informatie die wij over u hebben op de volgende manieren:

  • Om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze site op de meest effectieve manier voor u en voor uw computer wordt gepresenteerd.
  • Om u te voorzien van informatie, producten of diensten die u bij ons aanvraagt of waarvan wij denken dat ze u kunnen interesseren, wanneer u toestemming hebt gegeven om voor dergelijke doeleinden gecontacteerd te worden.
  • Om onze verplichtingen na te komen die voortvloeien uit contracten die tussen u en ons zijn gesloten.
  • Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze dienst, wanneer u ervoor kiest om dit te doen.
  • Om u op de hoogte te brengen van wijzigingen aan onze dienst.
Als u een bestaande klant bent, zullen wij u alleen via elektronische weg (e-mail of SMS) contacteren met informatie over goederen en diensten die vergelijkbaar zijn met de goederen en diensten die het voorwerp waren van een eerdere verkoop aan u.

Als u een nieuwe klant bent en wij geselecteerde derden toestemming geven om uw gegevens te gebruiken, zullen wij (of zij) u alleen langs elektronische weg benaderen als u daarmee hebt ingestemd.

Indien u niet wenst dat wij uw gegevens op deze manier gebruiken, of dat wij uw gegevens doorgeven aan derden voor marketingdoeleinden, vink dan het relevante vakje aan op het formulier waarop wij uw gegevens verzamelen.

Wij verstrekken geen informatie over identificeerbare individuen aan onze adverteerders, maar wij kunnen hen wel geaggregeerde informatie verstrekken over onze gebruikers (wij kunnen hen bijvoorbeeld informeren dat 500 mannen onder de 30 jaar op een bepaalde dag op hun advertentie hebben geklikt). Wij kunnen dergelijke geaggregeerde informatie ook gebruiken om adverteerders te helpen het soort publiek te bereiken waarop zij zich willen richten (bijvoorbeeld vrouwen in SW1). Wij kunnen gebruik maken van de persoonsgegevens die wij van u hebben verzameld om ons in staat te stellen te voldoen aan de wensen van onze adverteerders door hun advertentie aan dat doelpubliek te tonen.

OPENBAARMAKING VAN UW INFORMATIE

Wij kunnen uw persoonlijke informatie bekendmaken aan elk lid van onze groep, dat wil zeggen onze dochterondernemingen, onze uiteindelijke houdstermaatschappij en haar dochterondernemingen, zoals gedefinieerd in artikel 1159 van de UK Companies Act 2006.

Wij kunnen uw persoonlijke informatie bekendmaken aan derden:

In het geval dat wij een bedrijf of activa verkopen of kopen, in welk geval wij uw persoonlijke gegevens bekend kunnen maken aan de toekomstige verkoper of koper van dergelijke bedrijven of activa.

Indien Snow.Holiday Limited of vrijwel al haar activa worden overgenomen door een derde partij, in welk geval persoonlijke gegevens van haar klanten een van de overgedragen activa zal zijn.

Als we verplicht zijn uw persoonlijke gegevens vrij te geven of te delen om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of om onze gebruiksvoorwaarden of algemene voorwaarden en andere overeenkomsten af te dwingen of toe te passen; of om de rechten, eigendom of veiligheid van Snow.Holiday Limited, onze klanten, of anderen te beschermen. Dit omvat ook het uitwisselen van informatie met andere bedrijven en organisaties ten behoeve van bescherming tegen fraude en vermindering van kredietrisico.

UW RECHTEN

U heeft het recht om ons te vragen uw persoonlijke gegevens niet te verwerken voor marketingdoeleinden. Wij zullen u informeren (voordat wij uw gegevens verzamelen) als wij van plan zijn uw gegevens voor dergelijke doeleinden te gebruiken of als wij van plan zijn uw informatie voor dergelijke doeleinden aan een derde partij te verstrekken. U kunt uw recht uitoefenen om een dergelijke verwerking te voorkomen door bepaalde vakjes aan te vinken op de formulieren die wij gebruiken om uw gegevens te verzamelen. U kunt dit recht ook te allen tijde uitoefenen door contact met ons op te nemen via info@go-montgenevre.com.

Onze site kan van tijd tot tijd links bevatten naar en van de websites van onze partnernetwerken, adverteerders en gelieerde ondernemingen. Als u een link naar een van deze websites volgt, dient u zich ervan bewust te zijn dat deze websites hun eigen privacybeleid hebben en dat wij geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor dit beleid. Wij verzoeken u dit beleid te controleren voordat u persoonlijke gegevens aan deze websites verstrekt.

TOEGANG TOT INFORMATIE

De wet geeft u recht op toegang tot informatie die over u wordt bijgehouden. Uw recht van toegang kan worden uitgeoefend in overeenstemming met de wet. Voor elk verzoek om toegang kan een bedrag van £10 in rekening worden gebracht om onze kosten te dekken voor het verstrekken van de details van de informatie die wij over u hebben.

WIJZIGINGEN IN ONS PRIVACYBELEID

Alle wijzigingen die wij in de toekomst in ons privacybeleid aanbrengen, zullen op deze pagina worden geplaatst en, indien van toepassing, per e-mail aan u worden medegedeeld.

INFORMATIE OVER ONS GEBRUIK VAN COOKIES

Onze website maakt gebruik van cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze website. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden wanneer u op onze website surft en stelt ons ook in staat om onze site te verbeteren.

Een cookie is een klein bestand van letters en cijfers dat wij op uw browser of de harde schijf van uw computer opslaan als u daarmee instemt. Cookies bevatten informatie die wordt overgebracht naar de harde schijf van uw computer.

De cookies die wij gebruiken zijn "analytische" cookies. Zij stellen ons in staat het aantal bezoekers te herkennen en te tellen en te zien hoe bezoekers zich op de site bewegen wanneer zij deze gebruiken. Dit helpt ons om de werking van onze website te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

Het weigeren om cookies te accepteren voorkomt niet dat 3rd party plugins op de Go-Montgenevre site cookies plaatsen op de computers van gebruikers. Dit kunnen cookies zijn van Google Analytics, Facebook, MailChimp, Google +1, Twitter en andere organisaties.

Indien gebruikers geen cookies op hun computer geplaatst willen hebben, hebben alle grote browsers de mogelijkheid om alle cookies automatisch te weigeren. U blokkeert cookies door de instelling in uw browser te activeren waarmee u het plaatsen van alle of sommige cookies kunt weigeren. Indien u echter uw browserinstellingen gebruikt om alle cookies (inclusief essentiële cookies) te blokkeren, is het mogelijk dat u geen toegang krijgt tot onze site of delen ervan.

Merk op dat onze adverteerders ook cookies kunnen gebruiken, waarover wij geen controle hebben.