Go Montgenevre Go Montgenevre

Marts og april i Montgenevre, masser af sne og endnu mere sol!

Category: Seasons

Montgenevre er det ældste skisportssted i Alperne og blev grundlagt i 1907. Det har i årevis tiltrukket folk i alverden med sit snesikre skiløb og sin familiære atmosfære, men feriestedet har oplevet en renæssance på det seneste takket være sin status som et af de mest snesikre feriesteder i Alperne. Dette skyldes dens unikke dallayout, der fanger sne fra både nord og syd, og dens høje starthøjde på 1850 m. Det giver mulighed for skiløb med lift op til 2570m og over 3000m+ for dem, der er ude efter eventyr.

Hvis du ligesom jeg foretrækker en varmere skirejse, er marts og april de bedste måneder i sæsonen til at være i bjergene. Blå himmel, hvid sne og dejlig varm sol - hvad kunne være mere idyllisk?! Montgenevre booster et årligt gennemsnit på over 300+ solskinsdage. Når det ikke er solskin, sner det.

Foråret er den perfekte kombination af en sommer- og vinterferie; du kan fylde dit desperat nødvendige D-vitamin op, samtidig med at du stadig kan nyde den friske, kølige sne og det sjove og eventyrlige ved at stå på ski eller snowboard. Jeg elsker det.

Selv om jeg nyder den regelmæssige mulighed for at køre i vanvittigt dybt pudder i Montgenevre og føle, at jeg snowboarder på skyer, må jeg indrømme, at den del af mig selv, der ønsker at være mere eventyrlysten, at nyde solen på verandaen på en café på bjergsiden, mens jeg nipper til en Bailey's varm chokolade, er et lige så værdigt ønske - det er vigtigt at genopfriske sig selv på ferien, siger man; slappe af, tanke op. Så det ville være dumt af mig at lade være.

Det betyder ikke, at jeg ikke går hårdt ned ad pisterne! Med de tomme pister i marts, der er fyldt op med sne, er der så meget at udforske og opdage hver dag. Jeg kan ikke vente!

Da skilifterne er åbne indtil den 27. april, er der masser af tid til at booke et last minute tilbud. Kontakt teamet nu.

Rachel - Admin & Bookings