Vi har oversat hjemmesiden til dansk for at gøre det nemmere for dig, men reservationsholdet taler for det meste engelsk eller fransk

x
Go Montgenevre Go Montgenevre
 Go Montgenevre Brochure Mockup 2

Privacy Policy

GO MONTGENEVRE
POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

WWW.GO-TRAVEL.AGENCY LTD ("Vi") er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv.

I henhold til databeskyttelsesloven fra 1998 (loven) og GDPR 2018 er den dataansvarlige WWW.GO-TRAVEL.AGENCY LTD, 88 Speirs Road, Bearsden, East Dunbartonshire G61 2LB.

Go-Montgenevre Ltd's privatlivspolitik beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, og hvad vi gør med dem. Vores fortrolighedspolitik gælder for dig og er tilgængelig på vores websted og via andre kanaler. I alle dine forretninger med os skal du sikre, at andre, du repræsenterer, er opmærksomme på indholdet af vores privatlivspolitik og giver samtykke til, at du handler på deres vegne.

DINE PERSONLIGE DATA - HVAD ER DET?

Personoplysninger vedrører en levende person, som kan identificeres ud fra disse oplysninger. Identifikation kan ske ved hjælp af oplysningerne alene eller i forbindelse med andre oplysninger, som den dataansvarlige er i besiddelse af eller sandsynligvis vil komme i besiddelse af. Behandlingen af personoplysninger er reguleret af den generelle forordning om databeskyttelse ("GDPR").
Hvem er vi?
Go-Montgenevre Ltd er den dataansvarlige (kontaktoplysninger nedenfor). Det betyder, at det beslutter, hvordan dine personlige data behandles og til hvilke formål.

HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONLIGE DATA?

Go-Montgenevre Ltd overholder sine forpligtelser i henhold til "GDPR" ved at holde personoplysninger ajour; ved at opbevare og destruere dem sikkert; ved ikke at indsamle eller opbevare for store mængder af data; ved at beskytte personoplysninger mod tab, misbrug, uautoriseret adgang og videregivelse og ved at sikre, at der er truffet passende tekniske foranstaltninger til at beskytte personoplysninger.

VI BRUGER DINE PERSONOPLYSNINGER TIL FØLGENDE FORMÅL: -

1. Med henblik på at levere vores tjenester til dig, herunder dine overførsler, indkvartering, leje af ski og board, skipas og andre tjenester i forbindelse med din ferie, kan vi videregive og behandle dine oplysninger uden for Storbritannien.
2. Vi kan indsamle og behandle dine oplysninger til de formål, der er anført nedenfor, og videregive dem til vores partnervirksomheder (www.Go-Travel.agency og Sarl Holiday Enterprises) til forretningsformål. Disse formål omfatter administration, service, kvalitets- og forbedringsrelaterede aktiviteter, kundepleje, overvågning, forskning og analyse, sociale medier, anmeldelser, reklamer og markedsføring samt tvistbilæggelse.
3. Go-Montgenevre Ltd §vil ikke indsamle oplysninger, der betragtes som "følsomme personoplysninger" i henhold til databeskyttelsesloven fra 1998.
Hvis du ikke accepterer vores brug af dine oplysninger ovenfor, kan vi ikke engagere os/foretage forretninger med dig eller acceptere din booking.

HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER?

1. Eksplicit samtykke fra den registrerede, så vi kan holde dig informeret om nyheder, begivenheder, aktiviteter og tjenester og holde dig orienteret om begivenheder på feriestedet eller støttet af Go-Montgenevre og dets koncerner.
2. Behandlingen foretages af ansatte hos Go-Montgenevre Ltd og ansatte i partnerselskaber
a. Der sker ingen videregivelse til tredjemand uden samtykke.

DELING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Dine personlige oplysninger vil blive behandlet strengt fortroligt og vil kun blive delt med andre medarbejdere i Go-Montgenevre Ltd og dets partnervirksomheder for at udføre yde dig en service til i administrationen af din booking.

Vi vil kun dele dine data med tredjeparter uden for virksomhederne med dit samtykke.

MARKEDSFØRINGSMATERIALE

1. Ved hjælp af dine oplysninger kan vi fra tid til anden Go-Montgenevre kontakte dig med oplysninger om tilbud om varer og tjenester, brochurer, nye produkter, kommende begivenheder eller konkurrencer fra vores koncern.
2. Vi vil bede dig om at acceptere e-mail, når du foretager en booking via vores websted eller giver os din e-mail i en telefonsamtale med en af vores medarbejdere.
3. Hvis du ikke ønsker at modtage sådanne oplysninger eller ønsker at ændre dine præferencer, har du ret til skriftligt at bede om ikke at modtage direkte markedsføringsmateriale fra os, bruge vores "unsubscribe e-mail", fravælge personliggjorte e-mails. Når du har givet os behørig meddelelse herom, vil vi træffe foranstaltninger til at stoppe med at bruge dine oplysninger på denne måde og fjerne dem fra vores registre.

OPLYSNINGER, SOM VI KAN INDSAMLE FRA DIG

Vi kan indsamle og behandle følgende oplysninger om dig:

Oplysninger, som du giver ved at udfylde formularer på vores websted www.go-montgenevre.com (vores websted). Dette omfatter oplysninger, som du giver os, når du registrerer dig for at bruge vores websted, abonnerer på vores tjeneste, lægger materiale ud eller anmoder om yderligere tjenester. Vi kan også bede dig om oplysninger, når du deltager i en konkurrence eller et kampagnetilbud sponsoreret af Snow.Holiday Limited (der driver virksomhed som Snow.Holiday), og når du rapporterer et problem med vores websted.

Hvis du kontakter os, kan vi opbevare en registrering af denne korrespondance.

Vi kan også bede dig om at udfylde undersøgelser, som vi bruger til forskningsformål, selv om du ikke er forpligtet til at svare på dem.

Oplysninger om de transaktioner, du foretager via vores websted, og om opfyldelsen af dine ordrer.

Oplysninger om dine besøg på vores websted, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokaliseringsdata, weblogs og andre kommunikationsdata, uanset om dette er nødvendigt til vores egne faktureringsformål eller andet, og de ressourcer, du har adgang til.

IP-ADRESSER

Vi kan indsamle oplysninger om din computer, herunder, hvor det er muligt, din IP-adresse, dit operativsystem og din browsertype, med henblik på systemadministration og for at rapportere samlede oplysninger til vores annoncører. Der er tale om statistiske data om vores brugeres browsinghandlinger og -mønstre, og de identificerer ikke nogen enkeltpersoner.

COOKIES

Vores websted bruger cookies til at skelne dig fra andre brugere af vores websted. Dette hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du surfer på vores websted, og det giver os også mulighed for at forbedre vores websted. For detaljerede oplysninger om de cookies, vi bruger, og de formål, vi bruger dem til, se vores Cookiepolitik nedenfor.

HVOR VI OPBEVARER DINE PERSONOPLYSNINGER

De data, som vi indsamler fra dig, kan blive overført til og opbevaret på en destination uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"). De kan også blive behandlet af personale, der opererer uden for EØS, og som arbejder for os eller for en af vores leverandører. Sådanne medarbejdere kan bl.a. være beskæftiget med opfyldelse af din ordre, behandling af dine betalingsoplysninger og levering af supporttjenester. Ved at indsende dine personoplysninger accepterer du denne overførsel, opbevaring eller behandling. Vi vil tage alle skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Alle betalingstransaktioner vil blive krypteret ved hjælp af SSL-teknologi. Hvis vi har givet dig (eller hvis du har valgt) en adgangskode, som giver dig adgang til visse dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med andre.

Overførsel af oplysninger via internettet er desværre ikke helt sikker. Selv om vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af dine data, der sendes til vores websted; enhver overførsel sker på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, anvender vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

ANVENDELSE AF OPLYSNINGERNE

Vi bruger oplysninger, der opbevares om dig, på følgende måder:

  • For at sikre, at indholdet fra vores websted præsenteres på den mest effektive måde for dig og for din computer.
  • For at give dig oplysninger, produkter eller tjenester, som du anmoder om fra os, eller som vi mener kan interessere dig, hvis du har givet samtykke til at blive kontaktet til sådanne formål.
  • For at opfylde vores forpligtelser i henhold til kontrakter indgået mellem dig og os.
  • For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores tjeneste, når du vælger at gøre det.
  • For at underrette dig om ændringer af vores tjeneste.

Vi kan også bruge dine data eller tillade udvalgte tredjeparter at bruge dine data til at give dig oplysninger om varer og tjenester, som kan være af interesse for dig, og vi eller de kan kontakte dig om disse via post eller telefon.

Hvis du er en eksisterende kunde, vil vi kun kontakte dig ad elektronisk vej (e-mail eller sms) med oplysninger om varer og tjenester, der ligner dem, som var genstand for et tidligere salg til dig.

Hvis du er en ny kunde, og hvis vi tillader udvalgte tredjeparter at bruge dine oplysninger, vil vi (eller de) kun kontakte dig elektronisk, hvis du har givet dit samtykke hertil.

Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine oplysninger på denne måde eller videregiver dine oplysninger til tredjeparter til markedsføringsformål, bedes du sætte kryds i det relevante felt på den formular, hvor vi indsamler dine oplysninger.

Vi videregiver ikke oplysninger om identificerbare personer til vores annoncører, men vi kan give dem samlede oplysninger om vores brugere (f.eks. kan vi oplyse dem om, at 500 mænd under 30 år har klikket på deres annonce på en given dag). Vi kan også bruge sådanne samlede oplysninger til at hjælpe annoncørerne med at nå ud til den type målgruppe, de ønsker at henvende sig til (f.eks. kvinder i SW1). Vi kan gøre brug af de personlige oplysninger, vi har indsamlet fra dig, for at gøre det muligt for os at opfylde vores annoncørers ønsker ved at vise deres annonce til denne målgruppe.

VIDEREGIVELSE AF DINE OPLYSNINGER

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert medlem af vores koncern, hvilket betyder vores datterselskaber, vores ultimative holdingselskab og dets datterselskaber, som defineret i afsnit 1159 i den britiske Companies Act 2006.

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter:

I tilfælde af at vi sælger eller køber en virksomhed eller aktiver, i hvilket tilfælde vi kan videregive dine personoplysninger til den potentielle sælger eller køber af en sådan virksomhed eller sådanne aktiver.

Hvis Snow.Holiday Limited eller stort set alle dets aktiver erhverves af en tredjepart, i hvilket tilfælde personoplysninger om dets kunder vil være et af de overførte aktiver.

Hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde en juridisk forpligtelse eller for at håndhæve eller anvende vores brugsbetingelser eller generelle vilkår og betingelser og andre aftaler; eller for at beskytte Snow.Holiday Limited, vores kunders eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svig og reduktion af kreditrisikoen.

DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personlige oplysninger til markedsføringsformål. Vi vil informere dig (inden vi indsamler dine data), hvis vi har til hensigt at bruge dine data til sådanne formål, eller hvis vi har til hensigt at videregive dine oplysninger til en tredjepart til sådanne formål. Du kan udøve din ret til at forhindre en sådan behandling ved at afkrydse visse felter på de formularer, vi bruger til at indsamle dine data. Du kan også til enhver tid udøve denne ret ved at kontakte os på info@go-montgenevre.com.

Vores websted kan fra tid til anden indeholde links til og fra webstederne for vores partnernetværk, annoncører og tilknyttede virksomheder. Hvis du følger et link til et af disse websteder, skal du være opmærksom på, at disse websteder har deres egne politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, og at vi ikke påtager os noget ansvar eller ansvar for disse politikker. Tjek venligst disse politikker, før du indsender personlige oplysninger til disse websteder.

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Loven giver dig ret til at få adgang til oplysninger, der opbevares om dig. Din ret til adgang kan udøves i overensstemmelse med loven. Enhver anmodning om adgang kan være underlagt et gebyr på 10 £ til dækning af vores omkostninger ved at give dig oplysninger om de oplysninger, vi har om dig.

ÆNDRINGER I VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Alle ændringer, som vi måtte foretage i vores privatlivspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort på denne side og, hvor det er relevant, meddelt dig via e-mail.

OPLYSNINGER OM VORES BRUG AF COOKIES

Vores websted bruger cookies for at skelne dig fra andre brugere af vores websted. Det hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du surfer på vores websted, og det giver os også mulighed for at forbedre vores websted.

En cookie er en lille fil med bogstaver og tal, som vi gemmer i din browser eller på harddisken på din computer, hvis du accepterer det. Cookies indeholder oplysninger, der overføres til din computers harddisk.

De cookies, vi bruger, er "analytiske" cookies. De giver os mulighed for at genkende og tælle antallet af besøgende og for at se, hvordan de besøgende bevæger sig rundt på webstedet, når de bruger det. Det hjælper os med at forbedre den måde, vores websted fungerer på, f.eks. ved at sikre, at brugerne let finder det, de søger.

Hvis du afviser at acceptere cookies, forhindrer det ikke tredjeparts plugins på Go-Montgenevre-webstedet i at placere cookies på brugernes computere. Dette kan omfatte cookies fra Google Analytics, Facebook, MailChimp, Google +1, Twitter og andre organisationer.

Hvis brugerne ikke ønsker at få placeret cookies på deres computer, har alle større browsere mulighed for at afvise alle cookies automatisk. Du blokerer cookies ved at aktivere den indstilling i din browser, der gør det muligt at afvise indstillingen af alle eller nogle cookies. Hvis du bruger dine browserindstillinger til at blokere alle cookies (herunder essentielle cookies), kan du dog muligvis ikke få adgang til hele eller dele af vores websted.

Bemærk venligst, at vores annoncører også kan bruge cookies, som vi ikke har nogen kontrol over.