Vi har oversat hjemmesiden til dansk for at gøre det nemmere for dig, men reservationsholdet taler for det meste engelsk eller fransk

x
Go Montgenevre Go Montgenevre

Måltid på bjerget i Claviere med Go Montgenevre

Category: Activities

Meal on te Mountain er en unik oplevelse, som jeg vil anbefale til alle. Jeg mener, hvem ønsker ikke, at aftenen skal starte med en tur på snescooter op ad et bjerg? Da jeg er lidt af en quad- og dirt bike-nørd, nød jeg turen op til restauranten i fulde drag. Den pågældende restaurant havde en klassisk atmosfære og stil, hvilket gjorde den til en ret hyggelig kontrast til sneen udenfor.

Jeg blev forkælet med god vin og hvad der virkede som endeløse bakker med lækker mad, som jeg aldrig havde set eller hørt om før. Lige fra koldt kød, pastaer og det bedste svinekød, jeg nogensinde har smagt. Personalet var opmærksomt og professionelt, og de piskede de færdige tallerkener væk og bragte nye tallerkener tilbage i tide til den næste ret.

Aftenen fløj hurtigt af sted, men den var slet ikke uopfyldende, tværtimod. Efter at være godt mæt og i godt humør satte jeg mig igen på snescooteren for at køre ned. Det havde føltes som et eventyr og efterlod mig med nogle gode minder samt en historie at fortælle. Jeg håber, at jeg får mulighed for at gøre det igen, næste gang jeg besøger Alperne.


I sæsonen 2018/19 er vi glade for at kunne meddele, at vi bruger restauranten Chalet Col Sorel. Det betyder, at du for den samme gode pris får en snescootertur, der er dobbelt så lang. Som sædvanlig får du husets vin og standard sodavand inkluderet, og der kan tages højde for diætbehov.


Et eksempel på en menu;
 • Aubergine parmigiana
 • Courgette- og osteboller
 • Kikærtesuppe
 • Polenta-pølse
 • Polenta med ost
 • Polenta og kalvekødgryde
 • Panna cotta eller chokolademousse

Eksempel på vegetarisk menu:

 • Aubergine parmigiana
 • Kikærtesuppe
 • Courgette- og osteboller
 • Risotto med cikorie og gorgonzola
 • Polenta med ost
 • Panna cotta eller chokolademousse

Tal med teamet nu for at reservere dit bord!