Vi har oversat hjemmesiden til dansk for at gøre det nemmere for dig, men reservationsholdet taler for det meste engelsk eller fransk

x
Go Montgenevre Go Montgenevre

Min tid som seasonaire hos Go Montgenevre

Category: News

Efter at have tilbragt de sidste fire vintre i Montgenevre har jeg fået den ægte Montgenevre-oplevelse, og det er helt klart et sted, jeg nu kalder hjem. Jeg kan med glæde sige, at landsbyen tog imod mig med åbne arme, og jeg tilbragte hver dag op og ned ad pisterne, ind og ud af restauranterne og barerne og opbyggede lykkelige minder med dem omkring dig på et så vidunderligt sted.

Min første sæson startede med at rejse til Montgenevre blandt et hold af mennesker i alle aldre og med alle baggrunde, som jeg aldrig havde mødt før. I en alder af 19 år var det spændende og nervepirrende, da det var første gang, jeg boede væk hjemmefra og i et andet land. Mine sæsoner førte så til, at jeg mødte en række fantastiske mennesker fra hele verden. Jeg var omgivet af engelske, franske, estiske, spanske og australske kolleger samt en dejlig flok lokale, som hurtigt blev mine gode venner. Efter kun at have stået på ski i en uge, før jeg startede min første sæson, virkede pisterne lidt skræmmende, men jeg var klar til at komme derop, og inden for min første weekend havde jeg haft fornøjelsen af at deltage i en ESF-lektion for at øge mine færdigheder og komme i gang. Ved udgangen af den første måned havde jeg allerede købt mine egne ski og støvler.

Go-Monty åbnede en ny verden for mig i Montgenevre. James, Julie, Ben og Dee (ejerne af firmaet) har altid været tæt på mig og min familie, men ved at få mulighed for at bo og arbejde i Montgenevre har jeg udforsket nye sportsgrene, smukke landskaber og en livsstil, som jeg kom til at elske. De tilbyder denne støtte og disse muligheder til alle sæsontagere, som om vi er en del af en stor familie. Jeg hører ofte om sæsonarbejdere i andre virksomheder, der arbejder til langt ud på natten og aldrig har tid til at stå på ski om dagen, men Go-Monty gav mig den perfekte balance til at værdsætte det arbejde, jeg udførte, til gengæld for at bo i Montgenevre og omegnens smukke natur. Et par af mine yndlingsture på opdagelse omfatter en aftenkørsel til de italienske landsbyer og byer, der ligger kun et stenkast fra Montgenevre: Claviere, Cesana og Sansicario; besøg ved søerne i Avigliana nær Torino om foråret; og udforskning af Col d'Izoard i solskin. Foråret i Montgenevre er perfekt til at stå på ski om morgenen på din fridag og til at nyde solen på balkonen om eftermiddagen.

Selv efter at have tilbragt fire år derude spørger folk mig stadig, om jeg savner at være hjemme i juletiden. Der er ingen tvivl om, at alle savner deres familier eller hjemmets bekvemmeligheder på nogle tidspunkter i løbet af sæsonen, men når man er på en sæson i julen, sætter man pris på de små ting ved denne fest. At tilbringe julen i Monty: at stå på ski på en solskinsdag, tage en drink på Les Terrasses og derefter tilberede en stor, lækker middag i hytten med det team, der nu er blevet ens familie, er en helt særlig måde at fejre julen på.

Det er også en unik oplevelse at bo i Go-Monty-logi og altid være omgivet af et meget socialt og dynamisk team og en gruppe af venner, der arbejder, bor og hygger sig sammen. Go-Monty tiltrækker ligesindede mennesker, som alle naturligt bliver en del af den familie i bjergene, som James og Julie har skabt. Uanset om vi danser til 2 Fat Men i Le Graal, ser ishockeykampene i Briancon (i håb om, at der bliver en kamp!) eller laver en stor gryderet til 10 personer, er der altid en følelse af fællesskab blandt holdet. Jeg er sikker på, at alle de tidligere sæsontagere og dem, der har boet i chalet St Bernard, vil være enige.

Katie and Chelly the dog having a cuddle in Montgenevre

Det bedste ved at kunne stå på ski hele sæsonen er, at du kan opleve alt slags vejr! Det "solrige Montgenevre", som vi kender det, har bevaret sit ry og har også i de sidste par uger af foråret sørget for pudderdage. Der er altid utrolige forhold - på din fridag kan du tage direkte derud og nyde det, eller du kan tage en frokost på balkonen i solen om eftermiddagen og derefter direkte op til skiliftene. De lyse tidlige morgener i foråret fik os op og ud for at nyde skiturene på pisterne, mens solen stod op over dalen. Det er en utrolig nærværende og beroligende følelse at være i bowlen, når der ikke er andre i nærheden, at drikke en kop te fra flasken og arbejde sig op ad bjerget for at stå på ski helt alene ned ad den nypræparerede corduroy; efterfulgt af et brusebad og derefter til kontoret, hvilken måde at starte dagen på.


Når man bor på feriestedet, får man mulighed for at opbygge fantastiske relationer, som virksomhedens ejere allerede har etableret for deres ansatte, og disse relationer fører til, at man får de bedste rabatter og tilbud og føler sig velkommen, uanset hvor man kommer. Som sæsonpartner tilbyder landsbyen nogle fantastiske underholdningstilbud - sæsonstart- og sæsonafslutningsfester, som regel med et kjoletema og Romain fra Le Graal på decks eller vores favorit 2 Fat Men, der spiller alle klassikerne. Derudover er der arrangementer i de andre barer og smagsprøver på de apres-ski-aktiviteter, der tilbydes i begyndelsen af sæsonen, og alt sammen lægger du op til en fantastisk sæson fuld af sjove arrangementer.

Monty har vist mig de spændende følelser ved at stå på ski i pudder for første gang og falde ned ad free-ride, gå gennem skoven i alle retninger til de smukkeste udsigtspunkter eller ned i dalen til La Vachette, boogy mine nætter i Le Graal og Exit, til at holde grillfester om foråret og fejre, hvilken fantastisk sæson du har haft med alle de særlige mennesker, du har mødt.

Katie

P.S - Der er åbent for ansøgninger til den kommende sæson (2019/2020), gå til jobsiden for at få flere oplysninger.

Group photo of Go Montgenevre team on Les terraces in the sun.